Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Ερευνήστε το φως της ζωής
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0755-84565811
Επικοινωνήστε τώρα

Ερευνήστε το φως της ζωής

2015-06-25

Latest company news about Ερευνήστε το φως της ζωής

                                   Jun.9th-12$ος ερευνήστε το φως της ζωής 


Στις 9-12 Ιουνίου το θόριο, η ομάδα ηλιοφάνειάς μας που ανταποκρίνεται στο διεθνή φωτισμό Exhibition.All Guangzhou στους εμπειρογνώμονες των οδηγήσεων που μαζεύονται εδώ για να συζητήσουν τη νέα τάση και κάθε επιχείρηση έχει καταδείξει την πιό πρόσφατη τεχνολογία όπως το ΤΣΙΠ και την ΥΨΗΛΉ ΤΆΣΗ LEDS ΚΤΥΠΉΜΑΤΟΣ και ούτω καθεξής.

Σαν προμηθευτή ενότητας λαμπτήρων οδών, ομάδα οπτικοηλεκτρονικής ηλιοφάνειας βρήκαμε τα αντίστοιχά ότι μας έχουν την περισσότερα καινοτομία προϊόντων και νέο σχέδιο, έτσι τι πρέπει να κάνουμε πρόκειται να βελτιώσουμε την εσωτερική δύναμη και την καλύτερη ολοκλήρωση πόρων μας και να καθαρίσουμε τον προσδιορισμό θέσης αγοράς μας.

Ένα σημαντικότερο πράγμα είναι ότι έχουμε συναντήσει τους ξένους πελάτες μας στην έκθεση φωτισμού. Ο συνάδελφός μας έχει συναντήσει τους πελάτες της Αργεντινής της που έχει συνεργαστεί περισσότερο από 2 έτη. Η πρώτη συνεδρίαση ήταν ιδιαίτερα ευτυχής και πήρε μια φωτογραφία από κοινού.

Ερευνήστε το φως της ζωής για τον κόσμο!

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Ενότητα φωτεινών σηματοδοτών οδηγήσεων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 sunshineopto.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.