Αρχική Σελίδα

Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd

καλής ποιότητας Τμήματα φωτεινών σηματοδοτών οδηγήσεων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Τμήματα φωτεινών σηματοδοτών οδηγήσεων για τις πωλήσεις
Θεωρήστε ότι η συνεργασία μας θα είναι μακρύτερο και μεγαλύτερο @_@

—— Stanly

Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένου με τις υπηρεσίες σας. Πραγματικά το εκτιμήστε. Πολλές ευχαριστίες!

—— Ο κ. Luis

Σας ευχαριστούμε ο φίλος μου και ανυπομονώ να κάνω πολλές επιχειρήσεις με σας για πολλά έτη επειδή με φροντίζετε πάντα ο φίλος μου!

—— Ο κ. Rahim

Εσείς και οι ομάδες σας είστε τόσο επαγγελματικοί! Είμαστε ευχαριστημένοι από τα προϊόντα σας.

—— Nicolas Boetsch

Έλαβα τα αγαθά, η περιγεγραμμένη, καλή συσκευασία αγαθών κατάλληλα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.

—— Nguyen

Πολύ επαγγελματικός! Είμαι πολύ ευτυχής να συνεργαστώ με σας, κα Marshe!

—— Ο κ. Rafael

Είμαι Online Chat Now

Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd
Κτίριο γραφείων PCB ROHS Ο φωτισμός παρουσιάζει 2019 Ανατροφοδότηση από Alibaba ΟΔΗΓΗΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΌ ΦΑΚΩΝ ROHS Ομάδα Sunshineopto που παρασύρει το 2017 Να κάνει σκι ομάδας πωλήσεων Sunshineopto Ομάδα Sunshineopto που για 100km 2018 Οι πελάτες επισκέπτονται το 2018-4 Πελάτες της Βραζιλίας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : sunshineopto
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-2000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η οπτικοηλεκτρονική επιχείρηση ηλιοφάνειας είναι μια γρήγορος-αναπτυσσόμενη επιχείρηση που ιδρύεται το 2009 το Χογκ Κογκ και το 2011 τοποθετημένος σε Shenzhen, Κίνα.

 

Εστιάζουμε στο σχεδιασμό, εμπορικός και στο εξωτερικό να κάνουν εμπόριο των λύσεων οπτικής των οδηγήσεων, κύρια προϊόντα συμπεριλαμβανομένου του οδηγημένου σχεδίου/των προϊόντων φακών/πωλούν, υψηλή δύναμη που οδηγείται, οδήγησαν το φακό φωτεινών σηματοδοτών με τις ενότητες PCB, οδήγησαν τους σταθερούς οδηγούς και τα πλήρη εξαρτήματα πάνω από 9 έτη.

 

Κάτω από την καθοδήγηση της επιχειρησιακής φιλοσοφίας «τίμια, συγκεντρωτική & γρήγορη παράδοση», η ηλιοφάνεια οπτικοηλεκτρονική πάντα προσπαθεί να δημιουργήσει τις προσαρμοσμένες λύσεις για τις διάφορες απαιτήσεις και να παρέχει στους πελάτες την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και τις άριστες εμπορικές υπηρεσίες.

 

Το πλεονέκτημά μας είναι να συντηρήσουμε τα πλήρη μέρη για τους οδηγημένους φωτεινούς σηματοδότες με τη κορυφαία ποιότητα. Το 12W, 28W, 30W, φακός 50W με την ενότητα PCB που τοποθετείται leds μπορεί να συγκεντρώσει εύκολα με τα διαφορετικά σχέδια και το αίτημα. Επίσης μπορούμε ο οδηγημένος φακός και ο πίνακας MCPCB σύμφωνα με το σχέδιο του πελάτη. Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να ικανοποιήσουμε τις διάφορες ανάγκες των πελατών.

 


Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με εάν ενδιαφέρεστε με τα προϊόντα και την ελπίδα μας που θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε ο ένας με τον άλλον και να δημιουργήσουμε το φωτεινό μέλλον στην επιχείρησή μας. Είμαστε ειλικρινείς για να χαιρετίσουμε τις οδηγημένες επιχειρήσεις από για να κάνουμε σε όλο τον κόσμο επιχειρήσεις με μας και θα ήταν η τιμή μας εάν θα επισκεπτόσαστε την επιχείρησή μας. Όλο το προσωπικό μας δεν θα διαθέσει καμία προσπάθεια να σας παρέχει τα καλύτερες προϊόντα και οι υπηρεσίες μας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Marshe

Τηλ.:: +86-13510560547

Φαξ: 86-0755-84565811

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)