Αρχική Σελίδα Νέα

UV οδηγήσεις στη βιομηχανία εκτύπωσης

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Προμηθευτής ServiceVery που ικανοποιεί (5 αστέρια) Έγκαιρο ShipmentVery που ικανοποιεί (5 αστέρια) Τέλεια προϊόντα, γρήγορη παραγωγή

—— Martin από τη Δημοκρατία της Τσεχίας

Serviços seus COM OS impressionado Estou. Muito Agradeço. Obrigado Muito!

—— Ο κ. Luis

Mucho poder encontrarle α alegra, mi το ΦΩΣ των οδηγήσεων Υ proveedor de Λα solución proveedor. Mucho ayudado experiencia αριθ. εκτάριο SU.

—— Ο κ. Fernando

Σας ευχαριστούμε ο φίλος μου και ανυπομονώ να κάνω πολλές επιχειρήσεις με σας για πολλά έτη επειδή με φροντίζετε πάντα ο φίλος μου!

—— Ο κ. Rahim

Εσείς και οι ομάδες σας είστε τόσο επαγγελματικοί! Είμαστε ευχαριστημένοι από τα προϊόντα σας.

—— Nicolas Boetsch

Έλαβα τα αγαθά, η περιγεγραμμένη, καλή συσκευασία αγαθών κατάλληλα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.

—— Nguyen

Πολύ επαγγελματικός! Είμαι πολύ ευτυχής να συνεργαστώ με σας, κα Marshe!

—— Ο κ. Rafael

Θεωρήστε ότι η συνεργασία μας θα είναι μακρύτερο και μεγαλύτερο @_@

—— Stanly

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
UV οδηγήσεις στη βιομηχανία εκτύπωσης
τα τελευταία νέα της εταιρείας για UV οδηγήσεις στη βιομηχανία εκτύπωσης

Εκτός από τις εφαρμογές απολύμανσης, UV LEDs είναι επίσης δημοφιλές στη βιομηχανία εκτύπωσης


Πηγή: Δίκτυο φωτισμού ημιαγωγών OFweek


Το ξέσπασμα του νέου coronavirus έχει βάλει τους ανθρώπους στην ανησυχία να περιβληθεί από τα βακτηρίδια, και επίσης έχει σοβαρές επιπτώσεις στη καθημερινή ζωή των ατόμων και την κανονική λειτουργία της κοινωνίας. Παρά την όλο και περισσότερο σοβαρή περιβαλλοντική ρύπανση, η βαθιά τεχνολογία απολύμανσης υπεριωδών εκπέμπουσα φως διόδων μπήκε σε την ύπαρξη, η οποία έχει κάνει τα μεγάλα επιτεύγματα στον τομέα της απολύμανσης και έχει τις ευρείες προοπτικές αγοράς. Κατά τη διάρκεια του επιδημικού, τα υπεριώδη προϊόντα των UVC οδηγήσεων έχουν γίνει τα best-$l*seller για την απολύμανση και τη αποστείρωση με πλεονέκτημα του μικρού μεγέθους, της χαμηλής ισχύος κατανάλωσης, της περιβαλλοντικής φιλικής διάθεσης, και του στιγμιαίου φωτισμού.

 

Με την έκρηξη της βιομηχανίας των UVC οδηγήσεων, η βιομηχανία εκτύπωσης έχει αναγγείλει επίσης μέσα μια ευκαιρία για το μετασχηματισμό και την αναβάθμιση, και ακόμη και η ολόκληρη βιομηχανία UV φωτός έχει αναγγείλει μέσα μια ευκαιρία για το μετασχηματισμό και την αναβάθμιση. Το 2008, η πρώτη εμφάνιση του UV φωτός των οδηγήσεων που θεραπεύει την τεχνολογία στη γερμανική έκθεση τεχνολογίας και εξοπλισμού εκτύπωσης Drupa ήταν καταπληκτική και προσέλκυσε πολλή προσοχή, που προσελκύει τη μεγάλη προσοχή από τους κατασκευαστές εξοπλισμού εκτύπωσης και τους φορείς παροχής υπηρεσιών εκτύπωσης. Οι εμπειρογνώμονες στην αγορά εκτύπωσης έχουν δώσει τον υψηλό έπαινο σε αυτήν την τεχνολογία, και θεωρούν ότι το UV φως των οδηγήσεων που θεραπεύει την τεχνολογία θα γίνει η κύρια τεχνολογία να θεραπεύσει στη βιομηχανία εκτύπωσης στο μέλλον.

 

Φως των UV οδηγήσεων που θεραπεύει την τεχνολογία

Η τεχνολογία θεραπείας των UV οδηγήσεων είναι μια μέθοδος εκτύπωσης που χρησιμοποιεί τις UV-ΟΔΗΓΗΜΈΝΕΣ εκπέμπουσες φως διόδους ως πηγή φωτός θεραπείας, η οποία έχει τα πλεονεκτήματα της μακράς διαρκείας, υψηλής ενέργειας, μικρής κατανάλωσης ενέργειας, και καμίας ρύπανσης (υδράργυρος). Έναντι της παραδοσιακής UV πηγής φωτός (λαμπτήρας υδραργύρου), φασματικό half-width των UV οδηγήσεων είναι πολύ στενότερο, και η ενέργεια θα είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένη, χαμηλή παραγωγή θερμότητας, υψηλής ενέργειας αποδοτικότητα, και πιό ομοιόμορφη ακτινοβολία. Η χρήση της UV-ΟΔΗΓΗΜΕΝΗΣ πηγής φωτός μπορεί να μειώσει την απώλεια των πόρων εκτύπωσης και να μειώσει τις δαπάνες εκτύπωσης, με αυτόν τον τρόπο κερδίζοντας χρόνο παραγωγής της εκτύπωσης των επιχειρήσεων και πολύ της βελτίωσης της αποδοτικότητας παραγωγής των επιχειρήσεων.

 

Αξίζει ότι η τεχνολογία θεραπείας των UV οδηγήσεων χρησιμοποιεί την υπεριώδες μήκος κύματος σειρά από 365nm σε 405nm, το οποίο ανήκει στη μακρών κυμάτων υπεριώδη ακτίνα (επίσης γνωστή ως ζώνη UVA), χωρίς θερμική ζημία ακτινοβολίας, το οποίο μπορεί να καταστήσει την επιφάνεια του UV μελανιού ξηρά γρήγορα και να βελτιώσει ερμηνεία του προϊόντος. Η σειρά μήκους κύματος που χρησιμοποιείται στον τομέα υπεριώδης απολύμανση είναι μεταξύ 190nm και 280nm, το οποίο ανήκω στον υπεριώδη κοντό φραγμό (επίσης γνωστό ως UVC ζώνη). Αυτή η ζώνη του UV υπεριώδους φωτός μπορεί άμεσα να καταστρέψει το DNA και τη δομή RNA των κυττάρων και των ιών, και να προκαλέσει γρήγορος θάνατος των μικροοργανισμών.

 

Αυτή τη στιγμή, ενέργεια - η αποταμίευση και ο «διπλός άνθρακας» γίνονται μια από τις βασικές κατευθύνσεις για να αναβαθμίσουν σημαντικών βιομηχανιών. Ο Colin LE Gresley, γενικός διευθυντής της των Αζτέκων ετικέτας, έδωσε έμφαση επίσης στην εστίαση της επιχείρησης σε αυτήν την τάση, που εξηγεί ότι «η ικανότητα υποστήριξης γίνεται πραγματικά ένας βασικός διαφοροποιητής για τις επιχειρήσεις και μια ανάγκη πυρήνων για τους πελάτες τελών».

Ο Colin LE Gresley επισήμανε επίσης αυτού από την άποψη της ποιότητας, ο UV εξοπλισμός των νέων οδηγήσεων Benford περιβαλλοντικών μπορεί να φέρει τα οικονομικώς αποδοτικά αποτελέσματα εκτύπωσης και τα ζωηρά χρώματα, που κάνουν τον ποιοτικό σταύλο εκτύπωσης και χωρίς σημάδια. «Από μια σκοπιά ικανότητας υποστήριξης, καταναλώνει τη σημαντικά λιγότερη ενέργεια, περισσότερα από 60 τοις εκατό λιγότερο από τη συμβατική UV ξήρανση. Συνδεμένο με τη στιγμιαία μετατροπή, τις μακράς διαρκείας διόδους και τις χαμηλές εκπομπές θερμότητας, παραδίδει τους πελάτες υψηλής επίδοσης αναμένει το επίπεδο, τέλεια ευθυγραμμίζοντας με τους στόχους ικανότητας υποστήριξής μας.»

 

 

Κατ' αρχάς, με την έγκριση και την εφαρμογή της «Συνθήκης Minamata» το 2016, η παραγωγή και η εισαγωγή και η εξαγωγή των περιεχόντων υδράργυρο προϊόντων θα απαγορευθούν από το 2020 (οι περισσότεροι από τους παραδοσιακούς UV λαμπτήρες υδραργύρου χρήσεων φωτισμού). Το Shibi παρέδωσε μια ομιλία «να οξύνει άνθρακα και την ουδετερότητα άνθρακα» στη 75η Γενική Συνέλευση Ηνωμένων Εθνών. Οι κινεζικές επιχειρήσεις θα στοχεύσουν να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα, και να πραγματοποιήσουν την ψηφιακή και ευφυή μεταρρύθμιση των επιχειρήσεων. Με τη συνεχή σημαντική ανακάλυψη της τεχνολογίας εκτύπωσης και της ανάπτυξης προστασίας του περιβάλλοντος της βιομηχανίας εκτύπωσης στο μέλλον, η UV-ΟΔΗΓΗΜΕΝΗ τεχνολογία εκτύπωσης θα συνεχίσει να ωριμάζει, το οποίο θα βοηθήσει τη βιομηχανία εκτύπωσης για να μετασχηματίσει και να αναβαθμίσει και να αναπτυχθεί σθεναρά.

 

 

Αναφερόμενος από Sunshineopto

 

 

2022.7.28

 

Χρόνος μπαρ : 2022-07-28 15:54:47 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Sunshine Opto-electronics Enterprise Co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Marshe

Τηλ.:: +86-13510560547

Φαξ: 86-0755-84565811

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)