Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0755-84565811
Επικοινωνήστε τώρα

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

2016-06-17

Latest company news about ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

    Η διεθνής έκθεση φωτισμού 21$ου Guangzhou πραγματοποιήθηκε επιτυχώς σε 9-12$ο το 2016 σε Guangzhou, Κίνα. Εμείς, Sunshine Opto-Electronics Ltd, ως εμπειρογνώμονας του οδηγημένου ελαφριού προμηθευτή εξαρτήσεων προμηθευτών και φωτεινών σηματοδοτών φακών, ανταποκρινόμαστε στην έκθεση με περισσότερη σκέψη και τα νέα μοντέλα για το φωτεινό σηματοδότη και τους πλήρεις φωτισμούς κόλπων.

 

    Αυτή τη στιγμή, η βιομηχανία φωτισμού υποβάλλεται σε έναν ογκώδη μετασχηματισμό. Η τεχνολογία προωθεί την ανάπτυξη του φωτισμού σε ένα συναρπαστικό ποσοστό, και η βιομηχανία παράγει μια μυριάδα ευφυούς και της μελλοντικός-Ανατολής. Η έναρξη του ταυτόχρονου προγράμματος γεγονότος THINKLIGHT ωθεί τους συμμετέχοντες για να διερευνήσει τις απέραντες, ανεξερεύνητες δυνατότητες του φωτισμού. Σκεφτείτε ότι η τεχνολογία είναι το θέμα της έκθεσης φωτισμού αυτή τη φορά - σκεφτείτε το σχέδιο, σκεφτείτε την τεχνολογία, σκεφτείτε την αγορά ...... Η τεχνολογία που κάνει ελαφρύς εξελίσσεται με τη συναρπαστική ταχύτητα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία με την ισορροπία προσοχή-ευρημάτων μεταξύ της επιθυμίας μας για το χαμηλότερο κόστος, των χαμηλών ενεργειακών λύσεων και της επιθυμίας μας για την ομορφιά και την άνεση.

 

    Στο μέλλον, η πόλη μας θα είναι έξυπνη πόλη - έλεγχος και διαχείριση φωτισμού. Οι ευφυείς φωτεινοί σηματοδότες θα γίνουν οι τάσεις των υπαίθριων φω'των.

 

    Ενωθείτε και αρχίστε ένα εμπνευσμένο ταξίδι ot ανακαλύπτει τις νέες διαστάσεις του φωτισμού και παρουσιάζει την επόμενη σημαντική ανακάλυψη βιομηχανίας!

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Ενότητα φωτεινών σηματοδοτών οδηγήσεων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 sunshineopto.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.