Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Η προέλευση και το τελωνείο του φεστιβάλ Qingming
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0755-84565811
Επικοινωνήστε τώρα

Η προέλευση και το τελωνείο του φεστιβάλ Qingming

2023-04-05

Latest company news about Η προέλευση και το τελωνείο του φεστιβάλ Qingming

Το φεστιβάλ Qingming, επίσης γνωστό ως φεστιβάλ ανοίξεων, φεστιβάλ Xingqing, φεστιβάλ Μαρτίου, φεστιβάλ λατρείας προγόνων, φεστιβάλ κ.λπ. Qingming προέρχεται από τις προγονικά πεποιθήσεις και το τελωνείο φεστιβάλ άνοιξη των πρώτων ανθρώπων, και είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ λατρείας προγόνων του κινεζικού έθνους. Το φεστιβάλ Qingming συνδυάζει και τις φυσικές και πολιτιστικές υποδηλώσεις, που χρησιμεύουν και ως έναν φυσικό ηλιακό όρο και ένα παραδοσιακό φεστιβάλ. Είναι όχι μόνο συμβάλλον στην προώθηση των υιικών δεσμών ευσέβειας και οικογενειών, που ξυπνούν την κοινή μνήμη της οικογένειας, αλλά και προωθεί τη συνοχή και την αίσθηση της ταυτότητας των οικογενειακών μελών και ακόμη και του έθνους.

 

Το φεστιβάλ Qingming, μαζί με το φεστιβάλ άνοιξης, φεστιβάλ βαρκών δράκων, και μέσο φεστιβάλ φθινοπώρου, είναι γνωστό ως τέσσερα παραδοσιακά φεστιβάλ στην Κίνα. Εκτός από την Κίνα, υπάρχουν επίσης μερικές χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο που γιορτάζουν το φεστιβάλ Qingming, όπως το Βιετνάμ, Νότια Κορέα, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, και ούτω καθεξής. Στις 20 Μαΐου 2006, το φεστιβάλ Qingming που δηλώθηκε από το Υπουργείο πολιτισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας εγκρίθηκε από το Συμβούλιο του Κράτους που περιλαμβάνεται στην πρώτη batch εθνικών άυλων καταλόγων πολιτισμικών κληρονομιών.

 

Το Sunshineopto παρέχει στα οδηγημένα ελαφριά μέρη SKD, όπως τον οδηγημένο φακό, τις ενότητες PCB και την οδηγημένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και τις ελαφριές λύσεις των οδηγήσεων την πλήρη εμπειρία. Περισσότερη συνεργασία θα καλωσορίσει.

 

Από την ομάδα Sunshineopto

 

 

 

5 Απριλίου 2023

 

 

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Ενότητα φωτεινών σηματοδοτών οδηγήσεων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 sunshineopto.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.