Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Αποτυχία κύματος αστραπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος των οδηγήσεων
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0755-84565811
Επικοινωνήστε τώρα

Αποτυχία κύματος αστραπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος των οδηγήσεων

2017-07-07

Latest company news about Αποτυχία κύματος αστραπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος των οδηγήσεων

Το κτύπημα αστραπής είναι ένα κοινό φυσικό φαινόμενο, ειδικά κατά τη διάρκεια της περιόδου βροχών. Σύμφωνα με τις στατιστικές, η ζημιά και η απώλεια που φέρνει μετριούνται από τις εκατοντάδες των δισεκατομμυρίων των δολαρίων κάθε χρόνο στον κόσμο. Η απεργία αστραπής μπορεί να διαιρεθεί σε άμεσο κτύπημα αστραπής και έμμεσο κτύπημα αστραπής, και το έμμεσο κτύπημα αστραπής περιλαμβάνει κυρίως το κτύπημα αστραπής διεξαγωγής και το προκληθε'ν κτύπημα αστραπής. Ο ενεργειακός αντίκτυπος που προκαλείται από την άμεση ακτίνα είναι πολύ μεγάλος και η καταστρεπτική δύναμη είναι πολύ ισχυρή, και η γενική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι αφόρητη. Έτσι συχνά λέμε ότι η προστασία αστραπής είναι κυρίως έμμεση προστασία αστραπής.


Ο αντίκτυπος κύματος που προκαλείται από την αστραπή είναι ένα παροδικό κύμα, μια παροδική διαταραχή με μια λεπτή διάρκεια, η οποία μπορεί να είναι μια τάση κύματος ή ένα ρεύμα κύματος. Διαβιβάστε σύμφωνα με τα ηλεκτροφόρα καλώδια ή άλλες πορείες (μέσω της αστραπής) ή μέσω ενός ηλεκτρομαγνητικού τομέα (προκληθείσα αστραπή) σε ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο. Το κυματοειδές χαρακτηρίζει μια γρήγορη άνοδο και έπειτα μια αργή κάθοδο. Αυτό το φαινόμενο θα ασκήσει μοιραία επίδραση στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, και το σχέδιο προστασίας αστραπής πρέπει να εξεταστεί για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος των υπαίθριων οδηγήσεων. το http://www.sunshineopto.com/sale-2739042-waterproof-120w-constant-current-led-power-supply-with-aluminum-case.html


Ο οδηγός των οδηγήσεων σύμφωνα με iec61000-4-5 διεθνή πρότυπα σχετικά με το λιμένα εισαγωγής θα συναντήσει τις παροχές αυτών των προτύπων μπορεί να αντέξει τη γραμμή και τη γραμμή μεταξύ 2KV και 4KV, γραμμή (δηλ., διαφορικά πρότυπα τρόπου 2KV εκατ. 4KV) του κύματος. Αυτό απαιτείται επίσης για τους λαμπτήρες των οδηγήσεων, λιμένες δύναμης εναλλασσόμενου ρεύματος. Προκειμένου να λυθεί αυτό το πρόβλημα και να βελτιωθεί η αξιοπιστία των προϊόντων, οι υπαίθριοι λαμπτήρες πολλών οδηγήσεων λύνονται συνήθως με την αύξηση του εσωτερικού επιπέδου προστασίας αστραπής δύναμης κίνησης των οδηγήσεων ή την προσθήκη ενός ανεξάρτητου καταπιεστή κύματος.


Επιπλέον, υπάρχουν μερικές ανησυχίες για την κατάλληλες εγκατάσταση και τη χρήση της δύναμης κίνησης των οδηγήσεων. Εάν η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος πρέπει να είναι αξιόπιστη να στηρίξει, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η ενέργεια αντίκτυπου μιας σταθερής πορείας μπορεί να απαλλάξει για το κύκλωμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος οδηγών των υπαίθριων οδηγήσεων, για να αποφύγει τον περιβάλλοντα μεγάλο μηχανικό και ηλεκτρικό εξοπλισμό, προκειμένου να αποφευχθεί το κύμα στην έναρξη ή το κλείσιμο μηχανικού και ηλεκτρικού εξοπλισμού ο λογικός έλεγχος σε κάθε λαμπτήρα κλάδων (ή τη δύναμη) το συνολικό φορτίο, αποφεύγει επειδή το φορτίο είναι πάρα πολύ μεγάλο για να αρχίσει ένα στιγμιαίο κύμα λογική κατανομή του μαχαιριού, για να ανοίξει ή κοντά βαθμιαία. Αυτοί μπορούν αποτελεσματικά να αποφύγουν τη λειτουργία του αντίκτυπου κύματος, έτσι ώστε η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος κίνησης των οδηγήσεων μπορεί να λειτουργήσει σοβαρότερα.

 

Η έτσι οδηγημένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι πολύ σημαντική στην ελαφριές διάρκεια ζωής και την αποδοτικότητα.

 

Υποβολή έκθεσης από Sunshineopto 

 

2017.7.7

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Ενότητα φωτεινών σηματοδοτών οδηγήσεων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 sunshineopto.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.